Franz

Alla inlägg under september 2009

Av Franz - 20 september 2009 14:04

Jag tror att alla mina läsare var i Göteborg på Håkan Hellström i Fredags, för då var det bara en liten krake som besökte denna delikata blogg. Jag var också där, och dansade i takt till musiken, framför min nya pojkvän och ibland brevid. Synd bara att han inte vet om det än. Jag söker alltså efter en blond man med lite vågigt hår. Du hade morrhår målade i ansiktet och en basker(?). Är ju så himla dålig på att komma ihåg vad olika plagg heter. Mössa kan vi kalla det. Du pratade iallafall Göteborska och gick på Waldorf. ^^

Tyvärr så vet jag inget mer än så. Och det vore väl endå otroligt om han skulle hitta hit va?


Den här helgen tog jag rast igen, man måste sova ut ordentligt om man kommer hem sent på frdagar, och lördagen rinner bort emellan fingrarna innan man ens hinner ta ett andetag. Imorgon är det iallafall fest, eller ja, frukost. Vi firar en 18-årsdag. Ännu ett vuxet hjärta i mängden. Må detta hjärta klara sig från sorgligheter!


Jag bjuder på en bild med, från sommarens alla äventyr!


  

Av Franz - 17 september 2009 20:02

Imorgon ska jag på utflkt, och den kommer att ta mig enda till Göteborg. Det är staden på G ni. Just nu är det det dära Idol på tv. Det är ett sånt där program som man bara tittar på i början för att se alla göra bort sig. S o A tittar inte på  det alls och det tycker jag är töntigt. Precis lika töntigt som S tycker att kaffelatte är.


Jag gillar Anders Bagge, han är så himla mysig på något sätt, och när han hör något han gillar så ser han alldeles kär ut. Så som jag gör när jag ser en chokladkaka lura bakom ett hörn. Då tar jag tag i den och äter upp den i ett naffs! Riktigt blodigt blir det ibland, speciellt om jag är riktigt sugen!

Av Franz - 16 september 2009 21:20

Nu är det kväll och länge sedan jag skrev mitt senaste inlägg, eller det känns som det iallafall. I skolan när man står där i köket så går tiden endå ganska snabbt, men när man väl sitter där på bussen och sover så inser man att det har nog varit en ganska lång dag endå. Men just idag var en ganska normal dag, även om jag hade otroligt ont i både fötter och rygg när jag kom hem.


Och eftersom mor har skaffat sig ett extrajobb så har vi flyttat städdagen ifrån Torsdag till Onsdag vilket inte gjorde någonting bättre. När jag flyttar då ska jag minsann inte ha städdagar. Det ska bli så smutsigt så jag känner för att städa. Idag tog det mig 10 minuter, dammning och dammsugning. Det är ju allt som behövs. Behöver ju inte ens moppa golvet, allt golv är ju täckt av mattor och sånt. Det har jag för att man ska kunna sitta på golvet, jag hatar att sitta på stolar hemma. Antingen sitter man i en säng, soffa eller på golvet. Jag har ju ett skrivbord och stol i mitt rum, men där sitter jag nästan aldrig. Det är bara en del av möbelarrangemanget.


Mitt rum är som en IKEA katalog, allt är därifrån, förutom mitt låga bord som jag önskade var lägre och i någon fin naturlig färg. Men jag trivs med mitt rum, med sängen på golvet och allt. Kanske ska bli inredningsdesigner? Eller inte, det skulle vara allt för jobbigt att bestämma hur alla andra ska bo. Men nu ska vi inte oroa oss för mycket om framtiden inte, för nu är det läggdags! Godnatt!

Av Franz - 16 september 2009 06:12

Nu skriver jag igen! Så här på morgonstunden med kaffekoppen breavid. Jag hinner ju faktiskt idag. Och så måste jag nästan, besvikelesen över att jag inte skrev igår måste ju ha varit stor. Och jag har ännu inte hittat på något sätt så jag kan skriva flera gånger om dagen. Och sms-blogga är inget alternativ, det kostar mycket pengar. Nästan lika mycket som jag kommer spendera nästa månad på Ullared. Det kommer bli spännande! Jag har ju aldrig varit där, och folk klagar på att det är så mycket folk där men sånt rör mig inte.


Vad ska du göra på Fredag? Själv ska jag åka till västkusten, GBG, Och se min kära Håkan. Men det är inte vilken Håkan som hellst. utan Håkan Hellström! Och han ska sjunga oss galna, sjunga oss igenom hela natten! Och vi ska dansa, och hoppa och mysa! Jag har bara träffat en medlem i hans band och det är Hurricane Gilbert. Han är ganska skum, nickar och bugar när han hälsar, men han är ganska söt med. Ibland önskar jag att jag vore 30-35 år gammal och bodde i Göteborg, för då skulle ju vi kunna vara kompisar. Men nu bor jag ju här, en kvart utanför Norrköping, är ynka 20 år och har dem vänner jag har.


Just det! Japnskan gick bra, vi fick en läxa o så, vi har lite hemska personer i klassen och så. Men min lärare är asmysig, kommer fram och ser jätteglad ut när man skriver och pratar. Jag tror att han verkligen älskar att lära ut det språk som han är uppvuxen med. Fast han har fluffiga ögonbryn. ^^


Hittat en låt med Markus Krunegård jag kan klara av. Men han är fortfarande inte snygg.

"Jag är en vampyr" heter den, varsågod!





Av Franz - 14 september 2009 13:42

Alla skriver så mycket inlägg om mat, och ur dem ska gå ner i vikt.

Följ tallriksmodellen säger jag, och ät 100gram kött och 200gram potatis/pasta/ris och sen sallad tills du blir mätt. Inte så jävla svårt va? Och du, dissa godis och ät frukt emellan måltiderna så fixar det sig nog!


Av Franz - 14 september 2009 13:30

Hej hopp i lingonskålen!

Har redan kämpat mig igenom dagens två obligatoriska lektioner! Nu är det bara en ännu eventuell fika kvar och sedan en kurs i Japanska på Folkan. Det blir nog bra, fast jag saknar en bok. Men den andra har jag minsann! Bussen går rdan om en halvtimma tillbaka in till storstaden, den där som jag en gång i tiden bodde i. Men det är länge sen det, och skulle jag flytta nu skulle det bara bli till någonting större.


So A var glada idag, men det kan man ju förstå. Det är ju endå våran egna älskade Håkan live på Fredag i GBG. Då ska vi åka bil, digga och sedan åka ännu mera bil. Det är ju långt mellan öst ovh väst. Men nu ska jag uträtta lite personliga saker.

Kramis!

Av Franz - 12 september 2009 22:50

Idag har jag ätit, massor, både pizza och godis. Men mor sa att jag tydligen hade gått ner i vikt endå. Och så har jag sett på hela två filmer av Studio Gibli och Hayao Miyazaki, Kiki's Delivery Service och Howl's Moving Castle. Sj'lvklart har jag ju sett dessa två filmer förr, men jag älskar dem så mycket att jag gärna ser dem igen. Hauru är helt otroligt söt och Kikis katt Jiji är sötast typ. Annars händer ine mycket, har duschat och badat, det var asmys.


Idag fick jag tag på min andra Japanska bok, den första fick jag i Fredags och då beställde jag den andra på kvällen men den hade tydligen redan skickats. Så på måndag efter skolan åker jag hem i en timma och ser om den ligger här på hallgolvet och väntar. Sendan blir det tillbaka till stan! Då kommer jag ha spenderat iallafall 2 timmar på bussen den dagen. o.O


Men idag är jag tråkig och ska ta och sova lite. Såhär blir man tydligen om man går upp tidigt varenda eviga dag. Astråkig är man, och inte orkar man åka iväg och umgås med någon heller. Bara gilla läget typ. Aja, sov sött allesammans och godnatt!

Av Franz - 10 september 2009 19:39

Idag är nog den värsta dagen någonsin, och jag överdriver inte. Verkligen inte, för sånt här skojjar man bara inte om. Det var grymt mycket människor som ville ha mat i skolan, och vi hade gjort raggmunk men all mat tog bara slut hela tiden så att alla fick vänta jättelänge. Och det är helt otroligt hemskt att behöva säga till folk att tyvärr så kommer du inte att få någon mat, för vi har ingen.


Vi städade iallafall assnabbt sen och drog till hemman och köte lite brämman. ^^

Eller ja, Brämhults på Hemköp, tycker att jag borde få det gratis, annars kommer jag snart att bli fattig. Vi köper det ons, tors och fredagar efter skolan. Det är typ tradition. Och ibland får man träffa Sebba då med som jobbar i kassan på hemman, han är typ trevlig då, skulle nog kunna prata lite mer o så. Iallafall undra varför vi alltid köper brämman där hela tiden.


Svårt att tro att jag inte ens är tonåring va? Men jag vägrar växa upp, än så länge.

Presentation


Mig äger ingen.

Trilla lätt, utan att falla.
Ligg still! Som en fralla.

Omröstning

Du är...?
 brud
 dude
 vet inte o.O

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ditt favvoställe!

Länkar

Events, I'll add on!

•28/11 Örebro
•V.6. Tema: Franskt
•10/3 Link. Kent
•20/3 GBG, Kent
•27-29/5 Siesta!
•V. 17-22 prao, GBG
•5/6 Nyk. Bröllop
•10/6-? Flytt-GBG
•5-11/7 Hultsfred

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards