Franz

Alla inlägg under november 2009

Av Franz - 15 november 2009 16:23

Idag händer det minsann saker! Jag har varit uppe från tidigare än tidigast och gjort alla möjliga spännande, coola och hemliga saker! Eller så är alltihop egentligen en lögn, att jag vaknade tolv och det jobbigaste jag gjort var att plocka fram frukost. Sant är dock att jag har blivit sjuk, eller liknande. Lock för ett öra har jag så att tinnitusen kan härja fritt och ont i halsen. Det är det värsta med att vara lite lagom sjuk. Jag kan ju fortfarande vara frisk nog att hoppa på bussen in till skolan, men sjuk nog att jag inte vill. Fast jag vill väl, finns inget nöje i att sitta ensam hemma i Finspång hela dagarna.


Jag saknar min älskade, Sofia måstre alltid ta fram det ämnet så hon påminner mig om detta hemska faktum. Är han min pojkvän på riktigt? Klart han är! Eller ja, vi säger så, själv vet han ju ingenting alls. Alla mina vänner håller dock med om att han är ytterst snygg, trevlig och charmig med ett fint sinne för humor. Han har inga dåliga sidor kan man säga, inte vad vi vet. Att han gillar att vara på disko är ju inget fel, snarare bra eftersom vi alla gillar dans. Han kan även få för sig att ha en mysig hemmakväll med lite ljus, musik och godis.


Hittar jag på för mycket nu? Ber om ursäkt, och jag förföljer ingen. Men i min tro är han perfekt och kommer även vara det när vi väl träffas, det kan jag lova! Vi ger inte upp på våra killar hur lätt som hellst!

Av Franz - 14 november 2009 22:45

Medans jag endå hängde på NTs hemsida så tänkte jag kanske kolla vad som har hänt i stan. Massa saker hade hänt, och spännande som till exempel:


Östgötskt i Dansbandskampen.

Kupolen i ny lysande dräkt.

Hundraåriga Eva lever för musiken

Falskt överfallslarm på bank.


Om ni ser något fint och lysande så ska man tydligen fota det och skicka in så det kan bli fler artiklar om ljuset här i stan, dissa dansbandskampen. Eva, allas älskade, har kanske blivit såhär gammal bara för att hon alltid lyssnar på musik, vem vet? Men om jag vore hon skulle jag tänka på refrängen. HAHA, nej, skojja.


Överfallslarmet kan vi väl glömma? Det hade ju ngen poäng överhuvudtaget. Meningslöst rakt igenom. Men raggningsartikeln från förra inlägget, där har vi nyheter! Mer power till NTUng säger jag bara! Dom vet ju precis vad dom talar om.


Jag har planer förresten, och nu måste jag spara minsann! Spännande? Avslutar med bilder på en stad i ljus, här är jag ofta full, så ni vet! Full, glad och vacker!


  

Av Franz - 14 november 2009 22:18

Idag måste jag säga att jag hade brist på ämnen, man kan ju inte skriva om absolut ingenting? Men i min sjukdoms dagar så hittade jag in på lokaltidningens hemsida och fann min inspiration, dejting! Vi vet ju alla att jag har problem med det och nu har jag fått hjälp! Dessa repliker ska jag dock prova på låtsas innan det blir på riktigt. Så jag vet att dom funkar menar jag.


Jag är känd. I Japan.

Du är ful och jag är ful. Vad väntar vi på?

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl i alla fall snubbla lite?


Fast ja, dom hade redan provat tror jag, och det fungerade visst inte allt för bra. Men jag kanske lyckas? Jag har ju inte allt för mycket tur när det handlar om solar och gröna gräs, men någon gång måste väl även jag få ligga där gladlynt och full av sång? Ni får tro på att livet handlar om så mycket mer och att det egentligen inte spelar någon roll alls. Men jag lovar att leva kvar med det här hoppet ett bra tag till.


Av Franz - 14 november 2009 00:43

"Du vet att Joel kommer stöta på dig tills du blir upptagen". Är det sant? Då vill inte jag vara med längre! Lika lite som mitt busskort ville stanna hos mig i onsdags då jag så brutalt tappade bort det. Så nu har jag inget, åker på ett kvitto sådär som man egentligen inte får göra. Men vad ska jag göra då? Ingen på Östgötatrafiken vill ju ge mig rätt nummer till Orusttrafiken, som inte ens verkar äga en telefon, för att hitta mitt kort igen. 200 kronor vill dom ta ifrån mig för att ge mig ett nytt. 200! Och jag som redan betalar 640 varje månad för att få åka på bussen. Sjukt, verkligen.


Nu ska jag, Adam och min coola kompis chatta tills alla säger hejdå, för sådant gör aldrig jag. Jag vill ju inte sitta här ensam sedan med vetskapen om att jag övergav alla för att sova. Sova är inte värt det. Vänner kan jag alltid vara vaken med! Fast till någon gräns får man väl hoppas?


Förlåt pappa för att jag tappar bort alla mina kort, men jag sov verkligen hårt på bussen och fick väldigt bråttom av! Om jag jobbade mindre skulle allt gå så mycket bättre. Ska försöka slarva bort SSU-kortet nästa gång, eller donations-kortet.

Av Franz - 12 november 2009 23:09

Min dator är just nu mitt inne i en uppdatering. Jag personligen, alltså jag själv, hatar när detta händer. Hela min internettrafik används till detta ständiga uppdaterande, Spotify slöas, Facebook slöar ännu mer och MSN fungerar inte alls. Hur ska jag nu hitta någon kompis? Tur att bloggis fungerar iallafall, ni kommer ju bli sura om jag inte uppdaterar menar jag.


Jag blir alltid det, när man kollar in bloggfavvisarna och ingen har uppdaterat, då är allt förstört. Men för att jag nu ska vakna upp imorgon som jag hade planerat så borde jag kanske läsa alla dom där bloggarna nu, och sen en bok. Jag har inte kommit långt i boken inte, Jan Guillo är inte lätt, dessutom ser han alltid ut som om han kisar. Det vet jag för att han var med i förkväll ikväll. Jag är en riktig tjejjig brud jag, när det gäller TV iallafall. Gilmore Girls, OC, Gossip Girl och Sex and the City. Name it and I'll love it! Goodnight bithes!

Av Franz - 12 november 2009 22:57

Ni vet hur jag är så himla dålig på att komma ihåg saker? Hur jag alltid glömmer saker överallt och så? Vissa dagar då jag har tid över och vill vara seriös så skriver jag listor, jag lovar. Som imorgon, då är jag ledig och kan göra många roliga saker. Jag har alltså en lista där det står saker som ring östgötatrafiken, städa, felanmäla och åka in till stan. Det är planen iallafall. Men hur bra nu dessa listor än är så finns det flera problem på vägen.


Mitt största problem är att vakna, är jag ledig och egentligen inte har någonting att vakna för så fortsätter jag sova. Den himla väckarklockan må ringa hur mycket den vill, jag snoozar, i sömnen. Jag hatar när jag gör skumma saker när jag sover, men det händer bara ibland.


Men imorgon ska jag upp! Efter att jag försov mig förra veckan så har jag placerat klockan så långt bort som sladden når, pekandes upp mot taket. Varför? För att jag tyckte det var ascoolt med en rörelsesensor på klockan så man kan snooza genom att bara vifta med handen framför den. Nu ångrar jag mig, snoozandet blev alldeles för problemfritt, och plötsligt vaknar man upp och inser att bussen redan är förlorad.

Av Franz - 10 november 2009 21:44

En 28-årig man har anmält att han blivit misshandlad på häktet i Norrköping. En 20-åring är misstänkt för brottet.

- De stötte mot varandra i en kön så att kaffe spilldes ut, säger Thomas Månsson vid våldstroteln. Då blev gärningsmannen arg.

28-åringen fick motta både sparkar och slag och det finns vittnen till händelsen.


Jag vet hur det är, man kommer där med sitt kaffe, asglad. Du möter någon på vägen som stöter till dig och det flyger kaffe överallt. Eller om någon bara står och rör i sitt te i en evighet och blockerar kaffekannan. Det hände mig senast idag, jag ville slåss. Man ska akta sig för kaffedrickare en tidig morgon, kom ihåg det! Annars blir det seriöst.


NT

Av Franz - 10 november 2009 13:10

Jag ska på Hultsfred, jag lovar. Och Adam ska minsann också dit. Vi ska tälta och du ska vara med i vårat camp, eller hur? Nu har jag engelska, önska mig lycka till, tja IG!

Presentation


Mig äger ingen.

Trilla lätt, utan att falla.
Ligg still! Som en fralla.

Omröstning

Du är...?
 brud
 dude
 vet inte o.O

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ditt favvoställe!

Länkar

Events, I'll add on!

•28/11 Örebro
•V.6. Tema: Franskt
•10/3 Link. Kent
•20/3 GBG, Kent
•27-29/5 Siesta!
•V. 17-22 prao, GBG
•5/6 Nyk. Bröllop
•10/6-? Flytt-GBG
•5-11/7 Hultsfred

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards