Franz

Alla inlägg under oktober 2009

Av Franz - 14 oktober 2009 14:33

Ni vet ju att jag hängde med Carl-Jan Granqvist igår, eller hur? Det gick asabra bara så ni vet och så, men idag har jag den mest upptagna dagen hittills och hinner nog inte skriva så mycket om denna hårresande händelse. Det var iallafall så bra det kunde bli. Måste dock säga att mannen är relativt snurrig.


Idag ska vi ha kök - hela dagen. Jag lovar. Nu har jag varit uppe sen klockan fem efter att ha kommit hem vid elva igår. Jag har lagat mat och fixat och haft mig o så. Så just nu sitter jag hos min far tillsammans med Frida för att få lite lugn denna dag, En och en halv timmes rast har vi, sen kör vi igen. 1.5 timme! Det är allt, sen är det ju bara att jobba till halv tio eller så. Mittlivsuger.nu skrev jag på en lapp till ḿin syster imorse, och jag står för det!


Min rygg gör ont och mina fötter vill gå från mig, min hjärna har gett upp och det finns bara en liten skimrande gnista hopp kvar i mitt hjärta. Men jag klarar mig nog, don't worry lixom, be stupid, som dem säger. Aja, sov sött små grisar!

Av Franz - 13 oktober 2009 16:08

Ni borde alla komma hem till mig och se på nästan det roligaste i hela världen! Och nej, det är ingen apa, yeti eller snor i soporna. Jag lovar att det här är så himla mycket bättre. Vi har ju en svart katt hemma med lite vitt på bröstet, han lever livet han. Springer fram och tillbaka som om han ägde lägenheten, fast det gör mamma, eller Ericsson Fastigheter om man är noga.


Den här lilla kattkraken iallafall, han håller på att tappa en tand. Urkul är det, han går omkring och slickar på den, jamar och har sig. Om man öppnar munnen på honom så sticker den bara rakt ut, vågrätt ut ur munnen, och så jamar han. Om jag lyckas fota så ska jag nog visa. ^^ Jag gillar faktiskt katter, jag är inte elak om ni tror nåt.

Av Franz - 13 oktober 2009 15:27




Följ min blogg med bloglovin


Man ska tydligen testa sånt här nu, så jag provar. Men lova att inte bli arga, jag försöker bara vara en cooling när jag egentligen bara faller för allt grupptryck. Det var lite så jag har börjat med alla mina ovanor. Kaffet var värst igentligen, konfirmationsläger skedde det på. Alla var tvugna att smaka, men det smakade ju bajs! Nu dricker jag kaffe nästan varje dag.

Av Franz - 13 oktober 2009 13:49

vet ni om att jag faktiskt är lite nervös för lite senare? Så nervös att jag nog måste ta och redigera en bild. Det är sånt där avslappnande man kan hålla på med ibland. Men tänk om vi inte alls kommer överens? Tänk om jag inte förstår riktigt vad han menar? Om jag serverar från fel håll?


Visst det är lugnt, det kommer ordna sig och allt sånt, det vet jag ju. Men det är ju nu jag behöver hjälp! Det är nu jag vill ha lite tröst och kanske någon som säger att jag verkligen äger! Fast det gör jag ju, det är klart liksom. Lika klart som tårtgelé kan man säga. Fast tårtgelé är inte så klart, egentligen.


Och sen den där muntliga läxan till på måndag. I engelska C såklart, vartifrån får man annars läxor? Och så provet i övermorgon i kök som jag inte ens tittat på. Herregud, jag behöver någon som håller koll på mig. Ett prov och 5 minuters inövad redovisning. Ne, det blir nog inget studenten, det blir IG på allt.

Av Franz - 13 oktober 2009 13:21

Vad spelar ålder för roll egentligen? Är det någonting ni tänker på när ni ser någon på stan, när ni ser en lärare, träffar en person på party eller så? Lärare måste jag väl erkänna att jag vill veta ålder på. Som min japanska lärare eller religionslärare, men det är nog mest för att dem inte ser allr för gamla ut. Dem ser ut som någon jag skulle kunna umgås med. Eller inte nödvändigtvis just dem, men jag vet ju endå att jag umgås med folk upp till 30 någonting.


Ibland kan folk få för sig att jag inte är så gammal, men det är jag, jag lovar. Vad tror ni, hur gammal är jag? Och gissa bara inte 13 för jag svär på att jag är äldre! Eller hoppas iallafall. Tänk om mamma har sagt fel? Tänk om jag bara är 13 och att min syster och jag egentligen är tvillingar? Hemskt det skulle vara.

Av Franz - 12 oktober 2009 16:44

Jag ville informera er söta om att jag har faktiskt handlat idag. Ja, det är synd eftersom Ullared är nära nu. 15 dagar kvar. Men det var absolut viktigt jag lovar! Jag köpte ett par strumpbyxor pga att Carl-Jan och jag är polers imorgon. Man måste ju impa liksom. Och i helgen när jag var på dammfiskeparty så gick min älskade plånbok sönder. Men jag gråter inte för det!


Jag springer lite halvglatt iväg och köper en sprillans ny plånbok! Den har jag köpt ifrån Monki, bara så ni vet. 100 kr bara. ^^

Nu får ni se hur den ser ut också!


 

Av Franz - 12 oktober 2009 15:31

Ja ni, idag är jag minsann alldeles för uppstudsig! Vi hade en såndär mössprovning som tydligen alla har. 500 kostade min mössa förresten, och jag bara va?! Eller nej, det gjorde jag inte, men grymt mycket pengar på en mössa som ska hålla i en vecka, tycker ni inte? Kanske att mina barn får heta mitt namn med och ärva den, det vore ju alldeles för smidigt.


Jag tittade lite på mina klasskamraters shoppinglistor och vart mäkta förvånad. En del hade handlat mössa och accesoarer för en 8-900 men en del är nog rika. För det är väl inget vettigt i att handla loss för 1800? Vad kan man hitta som är ens värt så mycket pengar? Dem där kläderna kommer väl endå vara ute efter studenten? Ḧelt sjukt som vissa skulle säga.

Av Franz - 12 oktober 2009 06:24

Idag är det måndag, men det vet ni väl redan? Det är en dag som dem flesta av er där ute avskyr, eller låtsas hata. För alla ni kan väl inte säga att ni aldrig har haft en brea måndag? Mina måndagar är bra, början på veckan, en ny chans, en tid att träffa älskade kompisar. Dock önskar jag att man kanske fick lov att träffa dem på fler lektioner, för det är kul. Kanske inte att det är så att jag längtar efter just alla lektioner, eller alla böcker som finns att släpa på, men just det där att umgås med alla.


Men nu är jag under förändring, med små och dåliga medel ska jag förbereda mig för en heldag i Norrköping. Det ska sminkas och kläs på, ätas frukost och rökas. För det är sådant som jag prioriterar på morgonen, inte en lugn stund. Det får gärna stressas på ordentligt på mornarna. Vila finns det tid för endå, tid på bussen in mot stan. Det är bara då jag tar igen förlorad söm eler bortglömda läxor som lärare envisas med att ge.


Idag finns ännu ett nöje, det är mössprovning. Då tar manpå sig en mössa för att hitta rätt storlek. Det är allt men jag ser fram emot det så oerhört mycket, det är på riktigt nu! Äntligen ska dessa fem år i gymnasiet vara över!

Presentation


Mig äger ingen.

Trilla lätt, utan att falla.
Ligg still! Som en fralla.

Omröstning

Du är...?
 brud
 dude
 vet inte o.O

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ditt favvoställe!

Länkar

Events, I'll add on!

•28/11 Örebro
•V.6. Tema: Franskt
•10/3 Link. Kent
•20/3 GBG, Kent
•27-29/5 Siesta!
•V. 17-22 prao, GBG
•5/6 Nyk. Bröllop
•10/6-? Flytt-GBG
•5-11/7 Hultsfred

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards