Franz

Alla inlägg under oktober 2009

Av Franz - 7 oktober 2009 17:58

Styckningen är över, at last. Det var inte lätt inte och jag ansträngde mig verkligen för att verka okej med det hela. Min värsta marddröm var tyvärr sann, det handlade om ett het får. Det låg där på operationsbordet med benen åt alla håll. Jag såg det bara en gång dock, men det räckte för mitt lilla hjärta. Under hela styckningen satt jag och såg inte alls på. När sågen åkte fram höll jag även för öronen. Mesigt - jag vet, men det är verkligen hemskt. Fick även reda på att en stackars etta hade svimmat när de styckade kyckling. Lite modigare än så är jag allt. ^^


Och ni får absolut inte missförstå mig. Det är inte så att jag inte kan äta eller ta i kött, men när det verkligen ser ut som ett djur så får jag enorma problem. Jag äter helst inte kyckling eller fisk med ben i. Men ben och senfritt går nog an. Men hur som hellst blir det inget lammätande på resten av terminen i skolan för mig, eller lammfärs någon annan stans, det gör man tydligen på halsen. o.O


Imorgon skulle jag och Frida fika, tror jag iallafall, asmys! Jag älskar att fika, lite av enhobby för mig om jag får säga så. Men en ganska så onyttig vana. Nu ska jag hitta på något, kanske blirre mer bloggis senare? We'll see!

Av Franz - 6 oktober 2009 19:43

Imorgon är det styckning, hjälp mig någon! Hur ska jag kunna skära upp ett litet lamm? Jag måste bli primitiv, återgå till att vara den blodtörstiga djurätaren som jag egentligen är. Evolutionen var inte snäll den inte, jag har blivit lite blödig till följd av den. Men vad ska en kvinna i min position göra? Jag var väl endock inte menad att äta små eller stora djur, ifall dem är fula eller söta kvittar. Inte i min värld du, jag är inte ett monster som er andra. Jag ska gå ut under styckningen, nu är det bestämt!


Dags för japan-plugg.



  



Av Franz - 6 oktober 2009 19:06

Jag känner mig lite tvingad att få vräka ur mig lite. Inte allt för onda saker förhoppningsvis. Ni ska ju inte behöva hata mig efter bara ett enda litet blogginlägg. Men nu är det så att skolan tar ut det mesta av oss vackra ungdomar. Hur mycket vi n vill det eller måste så är gymnasiet endå en ganska viktig sak att klara. Men hur ska man kunna klara av uppgifter om man aldrig får en chans att lösa dem? Som igår, jag fick en läxa av min kära engelska lärare, det var meningen att jag skulle läsa igenom och analysera två ganska så länga och svårlästa texter. Jag skulle ha gjort klart detta och tagit med mig stödord till datasalen där arbetet skulle skrivas. Sen gick jag runt lite på stan och sprang iväg till min japanska. Klockan 8 kom jag hem hit. Då var det ju bara att sätta igång med den där läxan, och det gjorde jag. Men jag hittade ett stort problem. Efter en timme av intensivt läsande hade jag ännu inte läst klart denna enda text och hade fem sidor av ord jag skulle översätta.


Jag gav upp, jag erkänner det bara sådär. Jag är även stark nog att säga förlåt. Jag hoppades innerst inne att jag hade hört fel, att den inte skulle vara klar att skrivas förrän nästa tisdag. Men ack, smärta i mitt hjärta, så fel jag hade. Men jag fick gott sitta där i datasalen och skriva denna uppsats som jag hade räds för. hoppas det går bra. Jag tappade den röda tråden i slutet och jag lyckades inte skriva för att publicera. Man ska tydligen göra sådant nu. Sen får vi väl se betyget.

Av Franz - 5 oktober 2009 22:39

Idag har varit en alldeles för stressig dag och jag har inte haft tid. Men just detta tidsfördriv då. För mycket plugga och för lite fritid som det heter här i sverige. Jag kommer få IG i engeska btw, för jag hade inte tid. Finns ingen tid för hur mycket plugg som helst. Så det är inte mitt fel, and I'm not the one to blame så att säga.


Godnatt iallafall och tack till myslärare och pestokvällar.

<3

Av Franz - 5 oktober 2009 14:11

I'm always drunk

And I like punk

I'm never sober

And I hate, october


Pappas kort har blivit kopierat, det som skulle ha blivit ett lovande blogginlägg är nu inställt. Jag ska nämligen gå och växla lite ruber på Forex. Asmys!

Av Franz - 5 oktober 2009 06:59

Blevväl inga skor på Ullared. Bajs

Av Franz - 5 oktober 2009 06:45

Idag ska jag nog spendera lite tid med att titta mer. Jag ska se på saker vart jag än går. Och inte på sånadär alldagliga saker som ni andra kanse tittar på. Jag ska titta på dem små sakerna som faktiskt betyder något. Kaffekoppens uppbyggnad, det där speciella lövet. Jag ska titta på min engelskalärares outfit och försöka komma på vem hon egentligen är. För hon kan väl inte alltid vara lärare? Någon gång måste honju faktiskt gå hem till vad för hem hon nu kan tänkas ha. Jag ska titta på Sofia och på Amanda, om dom nu behagar infinna sig på plats. Jag ska titta på allt och ingenting. För det är just en sådan dag idag.


Sen ska jag köpa hem lite mat från något onyttigt ställe och titta på tv. Även där ska jag märka ut detaljer och fundera. Funderardagen är det idag. Jag ska ställa dumma frågor till intet ont anande människor och djur. Jag tror jag börhar med katten Simba. Varför sitter du i lådan för? Är du alldeles för rund kanske? Och så ska jag fråga Katrin Zytomierska hur man egentligen får tag på en man som Bingo. Och varför hon aldrig har ett lättstavat efternamn.

Av Franz - 4 oktober 2009 21:03

Idag har hela långa dagen i pricip spenderas på det totalt onödiga spelet The Sims 3. Det var helt underbart. Idag har jag lyckats producera ett bögpar. Dem har ingått äktenskap och ska senare i livet vänta barn. I adoptivform då. Det var egentligen bara av en slump att det blev sådär. Inte på flit om ni förstår. Men dem är lyckliga och snart ska de gå och handla lite kläder. För dem har jobbat hårt för sina pengar.


Påminner mig om Ullared, jag ska nog handla en del. Hoppas jag. Vet ju ingenting om utbudet eller så, men jag har hört saker. Ett par skor kanske? Alla mina går sönder och tappar sulorna. Nu ska jag läsa en nördbok som jag alltid gör på kvällarna, och träna. Träningsschemat jag följer är inte svårt, men strikt. Och det ska följas till varje pris! Förutom pålördag, då kommer jag ha alkohol i blodet. Bara så ni vet.

Presentation


Mig äger ingen.

Trilla lätt, utan att falla.
Ligg still! Som en fralla.

Omröstning

Du är...?
 brud
 dude
 vet inte o.O

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ditt favvoställe!

Länkar

Events, I'll add on!

•28/11 Örebro
•V.6. Tema: Franskt
•10/3 Link. Kent
•20/3 GBG, Kent
•27-29/5 Siesta!
•V. 17-22 prao, GBG
•5/6 Nyk. Bröllop
•10/6-? Flytt-GBG
•5-11/7 Hultsfred

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards